Christiaan de Groot / Over Christiaan
Over Christiaan
Christiaan de Groot werd geboren op 19 oktober 1994 in Emmen. Hij is opgegroeid in het Drentse dorp Klazienaveen en koos ervoor het accent dat hier gesproken werd achterwege te laten en algemeen beschaafd Nederlands te leren. Christiaan is inmiddels 23 jaar. Hij is snel lerend, erg spontaan, zelfverzekerd en probeert altijd het beste uit zichzelf te halen.

In 2006 kwam Christiaan in aanmerking met de radio-wereld. Hij begon met het maken van internetradio en ook kreeg hij een grote liefde voor het maken (en luisteren) van jingles. Hij was er niet meer van weg te slaan en was op zijn 12 jarige leeftijd al vastbesloten om later stem-acteur te worden. In januari 2012 begon hij bij de lokale omroep RTV Emmen. Inmiddels is hij volledig gestopt met radio maken om zijn hart en ziel 100% te kunnen stoppen in het maken van radio imaging en andere audio producties.

Christiaan heeft voor voice-over werk al veel opdrachten achter de rug. Zo heeft hij onder andere jingles geleverd aan RTV Emmen, Radio IJsselmond, TotalFM, Rising Flow Radio, Streammusic en nog een aantal internet- en lokale radio's. Christiaan maakt jingles met veel plezier en is in vergelijking met anderen erg goedkoop. Klik hier voor meer over zijn stem.
Tweets