Christiaan de Groot / Voice-Over
Voice-Over
Christiaan wordt gevraagd voor jingles, commercial's, bedrijfsfilms, promotie-video's en festivals. Beluister hieronder zijn recente opdrachten van diverse opdrachtgevers.

Beluister hier onder de demo uit 2015:

Beluister hier onder de demo uit 2014:

In opdracht van Koen van der Vorst van Extreme Radio mocht Christiaan een paar jingles maken. Hij wou ze fris, strak maar vooral; extreme! "Dit is precies wat ik zocht, de uuropeners zijn zo extreme! Ik ben er helemaal blij mee!", Aldus Koen.

Beluister hier onder de showreel van Extreme Radio:


Koen was tevreden met zijn levering en kwam al gauw terug naar Christiaan voor een vervolg opdracht. Hij wilde graag wat promo's voor de sociale diensten die Extreme Radio levert.

Beluister hier onder de showreel van de Extreme Radio Promo's:

Voor RTV Emmen mocht Christiaan een pakket in elkaar zetten voor het programma Call It A Day. Het magazine programma van de lokale omroep; RTV Emmen. Het programma zit vol luchtig nieuws aangezien de luisteraar naar huis rijd vanuit werk. Met zo'n zware dag achter de rug heb je natuurlijk geen zin in slome beats. Nieuws tools zijn afkomsting van dutchnoise.nl.

Beluister hier onder de showreel van Call It A Day:

Video's
Om je een goed beeld te geven van hoe jou bedrijfs-promo/commercial kan klinken heb ik een replica gemaakt van een bestaande commercial.

Bekijk hier het voorbeeld:
Namens Move Your Skills, een leer- werkplatform in samenwerking met het ROC Leiden en de Rabobank waar studenten hun stage periode kunnen doen, werd ik gevraagd of ik hun introductiefilm wilde inspreken. Deze korte film word getoond aan nieuwe stagiaires bij Move Your Skills.

Bekijk hier de opdracht:
De afdeling mediavormgever van het ROC Leiden kreeg de opdracht om een applicatie te maken waarmee je rond geleid kan worden door het 'oude' Leiden. Ze namen Christiaan in de armen als voice-over. Samen hebben ze een prachtig eindresultaat bereikt.

Bekijk hier de opdracht:
Voor een interview met Marja Krans (fractieleider in de gemeenteraad en lijstrekker van de ChristenUnie) van het ROC Friesepoort hadden ze Christiaan ingeschakeld om de stem te zijn die de kijker door het interview heen leid.

Bekijk hieronder het eindresultaat:
In opdracht van Eric Alimasi van Golow mocht Christiaan hun promotie video inspreken. "Ik ben helemaal tevreden over het eind product! We hadden allebei iets verkeerds doorgegeven waardoor het niet goed ingesproken was. Bij Christiaan was het geen probleem en de volgende dag had ik gewoon weer een nieuwe WAV-bestand in mijn mailbox liggen!" Aldus Eric Alimasi.

Bekijk hieronder het eindresultaat:
Al overtuigd?
Ben je overtuigd van de demo? Dan kun je makkelijk en snel een bestelling plaatsen bij Christiaan voor een goede prijs. Bestel vandaag nog!

Bestelling plaatsen